Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Osmanlı Halk Pazarı Esnafının Zararı Karşılanmaya Başlandı

Osmanlı Halk Pazarında çıkan yangında işyeri zarar gören 143 vatandaştan 128’ine 10’ar bin TL dağıtıldı. Başbakanlık Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı tarafından da 20'şer bin TL dağıtılacak.

Ankara Valiliği, Keçiören Osmanlı Halk Pazarında çıkan yangında işe yeri zarar gören hak sahiplerine Başbakan Davutoğlu'nun talimatıyla yapılan yardımların devam ettiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ankara Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 143 hak sahibinden 128’ine 10’ar bin TL nakdi yardım yapıldı.

Ayrıca Başbakanlık Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı tarafından da esnafa 20’şer bin TL nakdi yardım yapılması ile ilgili çalışmaların bitirildiği, Keçiören Kaymakamlığı tarafından hak sahiplerine dağıtıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.