Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye genelinde oy verme işlemi sona erdi. Seçimde, yurt içinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen için, 180 bin 65 sandık kuruldu. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler de, saat 17.00’ye kadar gümrük kapılarında oy verme işlemi devam etti.

Cumhurbaşkanın ve 27. dönem parlamentosunun belirlenmesi için oy verme işlemi sona erdi. Seçimde, yurt içinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen için, 180 bin 65 sandık kuruldu. Türkiye genelinde 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Saat 17.00’ye geldiği halde, sandık başında oylarını vermek üzere bekleyen seçmenler, başkan tarafından sayıldıktan sonra sıra ile oylarını kullanacak.

Seçmenler, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası bulunan, kimliği tereddütsüz ortaya koyan, resimli, resmi nitelikteki belgelerden biriyle oy kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.