Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Palandöken, “65 Yaş Ve Üstündeki Esnaf İşyerini Açabilmeli”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "“65 yaşındaki vatandaşlarımızın memleketine gitmelerine izin verilmesini olumlu karşılıyoruz. Aynı imkanın 65 yaş üzerinde olduğu için dükkanını ve işyerini açamayan insanlara da izin verilmeli." dedi. 

Corana virüs sebebiyle 65 yaşındaki kişilerin işyerlerini açmalarına izin verilmesinin ekonomi için çok önemli olduğunu belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “65 yaşındaki vatandaşlarımızın memleketine gitmelerine izin verilmesini olumlu karşılıyoruz. Aynı imkanın 65 yaş üzerinde olduğu için dükkanını ve işyerini açamayan insanlara da izin verilmeli. Çünkü esnaf ve sanatkarların da iş yerlerine açmalarına ve dükkanlarındaki ürünlerin satışına izin verilerek ekonomiye katkı sağlanmalı.  En önemlisi dükkanlarındaki ürünlerin zamanı dolmadan satılmalı ki ekonomiye kazandırılsın. Yoksa çoğu ürünün miadı dolacak ve kaldırıp atmak zorunda kalacak. Bu da esnafımızın daha çok zarar etmesidir. Oysa gerekli izin verilirse milli servetin yok olmasına müsaade edilmemiş ekonomiye kazandırılmış olur” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.