Palandöken, “Milletimizin Başı Sağolsun”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Irak’ın Erbil kendinde bir lokantada Türk konsolosluk çalışanlarına yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı nefretle kınayarak, "Saldırıda şehit düşenlere ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Saldırının faillerinin süratle bulunması için Irak makamları ve yerel yetkililer kısa zamanda bu saldırıyı aydınlatıp failleri adalet önüne çıkarmalıdırlar" dedi. 

Irak’ın Erbil  kendinde bir lokantada Türk konsolosluk çalışanlarına yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı nefretle kınayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Türk diplomatlarına yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Saldırıda şehit düşenlere ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.  Saldırının faillerinin süratle bulunması için Irak makamları ve yerel yetkililer kısa zamanda bu saldırıyı aydınlatıp failleri adalet önüne çıkarmalıdırlar” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.