Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Palandöken: “Omuz Omuza Verip Terörü Yeneceğiz”

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınında meydana gelen, 29 kişinin şehit olduğu ve 166 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz.” dedi

Palandöken, “Terör, İnsanlık Suçudur”

Palandöken açıklamasında, “Terör dünyanın neresinde ve nasıl olursa olsun insanlık suçudur. İnsanlık suçu işleyenler er veya geç cezasını çekecektir. Türkiye Cumhuriyeti, birlikte terörün her türlüsünün üstesinden gelecek güçtedir. Ülke olarak teröre karşı sergilenen milli duruşu ve verilen kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Bu eylemleri yapanlar insanlıktan nasiplerini almamış canilerdir. Bu patlamalar ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmıştır. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz” dedi.

 Palandöken açıklamasında her zamankinden fazla birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, ülkemize, demokrasimize ve masum insanların canlarına kasteden teröristlerin mutlaka yok edileceğini belirttikten sonra şöyle devam etti:
“Ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne en önemlisi kardeşliğimize göz diken vatan hainlerine ve tüm düşmanlara karşı dik durup bunları bertaraf edeceğiz. Birliğimizi, kardeşliğimizi bozamayan vatan hainleri şimdi ise kalleş terör eylemleri ile masum insanlara, askerimize ve polisimize saldırmaktadırlar. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başaramayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti unutulmamalı ki ilelebet ve ebediyen yaşayacaktır. Teröristeler ise devletimizin ve hükümetimizin kararlı adımları, milletimizin kardeşliği ile yok olacaklardır. Şehitlerimizin kanları hiçbir zaman yerde kalmayacaktır. 'terör ya bitecek ya bitecek', Kökleri kazınıncaya kadar vatan hainleri ile mücadeleye devam edilecek. Bu vesile ile İstanbul’da hain saldırıda şehit düşen vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.”
          
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.