Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Palandöken, “Ülkemize Ve Milletimize Büyük Geçmiş Olsun”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İran'ın Hoy şehri civarında Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5.9 büyüklüğünde Van'ın Başkale ve Saray ilçe ve köylerini de etkileyen şiddetli depremin ardından geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulundu. 


Şiddetli bir şekilde hissedilen ve şuana kadar 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremle ilgili yazılı açıklamada bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Kısa bir süre Önce Elazığ Sivirece’de meydana gelen ve Malatya ilimizi de etkileyen depremin ardından şimdi de İran’ın Hoy şehri civarında sınırımıza yakın bölgede yeni bir deprem ile aynı açıları yeniden yaşıyoruz. Meydana gelen depremde Van ilimizin Başkale ve Saray ilçelerine bağlı köylerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz tüm kurum ve imkanları ile sahada milletimizi kurtarma, yaralılarımıza ve geri kalan halkımıza yardım için her türlü imkan seferber edilmiştir. Bundan sonra en büyük duamız ve isteğimiz depremde can kaybının artmaması ve yaralanan vatandaşlarımızın biran önce sağlıklarına kavuşmasıdır. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.