Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Pazar Günü İçin Kuvvetli Rüzgar Ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Pazar günü Marmara, Ege, İç Anadolu Bölgeleri ile Akdeniz'in ve Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğini ve oluşabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması yönünde uyarıda bulundu.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ayıpalan açıklada, Ülke geneli 10.02.2018 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephesel sistemin etkisi altına girecektir. Alçak basınç merkezinin etkili olmasıyla Cumartesi akşam saatlerinden sonra 11.02.2018 pazar günü rüzgar'ın Marmara'nın kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden; Marmara'nın güneyi, Ege, İçanadolu ile Akdeniz'in ve Karadeniz'in iç kesimlerinden güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

11.02.2018 pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli güneyli rüzgarın oluşturabileceği soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.