Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE gündem özeti çin Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan

Pençe-Kaplan Operasyonu’nda Terör Örgütü PKK’ya Ait Çok Sayıda Mühimmat ve Yaşam Malzemesi Ele Geçirildi

Irak kuzeyindeki Pençe-Kaplan Operasyonu’nda, terör örgütü PKK’ya ait sığınaklarda 10 adet EYP, 3 adet EYP düzeneği, 4 adet havan mühimmatı, 2 adet RPG-7 sevk fişeği, 1 adet havan nişangâhı ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Milli Savurnma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ve planlandığı gibi başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu’nda teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Kahraman Komandolarımız, tespit ettikleri çok sayıda sığınak ve mağarada terör örgütü PKK’ya ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Yapılan arama-tarama faaliyetleri sonucunda; 10 adet EYP, 3 adet EYP düzeneği, 4 adet havan mühimmatı, 1 adet havan nişangâhı, 2 adet RPG-7 sevk fişeği, 81 adet mühimmat kovanı, 1 adet dürbün, 1 adet telsiz, 1 adet güneş enerjili power bank, 1 adet hilti, 1 adet 4 bölmeli komuta çadırı, 800 litre akaryakıt ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.