Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Pençe-Kaplan Operasyonu’nda Terör Örgütü PKK’ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmatlar Ele Geçirildi

Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ve planlandığı gibi başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu’nda terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmatlar ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ve planlandığı gibi başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu’nda teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz.

Kahraman Komandolarımız, tespit ettikleri çok sayıda sığınak ve mağarada terör örgütü PKK’ya ait silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Yapılan arama-tarama faaliyetleri sonucunda; 1 adet 7.62 mm PKMS Makinalı Tüfek, 2 adet lançer, 3 adet mayın, 7 adet EYP, 10 adet havan mühimmatı, 80 adet Doçka mühimmatı, 80 adet Zagros mühimmatı, 2 adet top mühimmatı, 4 adet obüs mühimmatı, 2000 adet fişek, 20 adet amonyum nitrat patlayıcı ve fünye, Çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.