Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

“PİYASA GÖZETİMİ VE DENETİMİ” İÇİN BAKANLIK YENİ ARAÇLAR ALIYOR

ANKARA (ANKA)- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Piyasa Gözetimi ve Denetimi (PGD) faaliyetlerindeki etkinliğini arttırmak ve denetimi yurdun en ücra köşesine kadar yaygınlaştırılmak için 10 adet arazi özellikli araç alıyor.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, son 4 yılda ülke genelinde hazır beton ve inşaat demiri başta olmak üzere birçok yapı malzemesi ürün grubunda 35 binin üzerinde denetim faaliyeti gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlığın PGD faaliyetlerindeki etkinliğinin artırılması ve denetimin yurdun en ücra köşesine kadar yaygınlaştırılması için tüm teşkilatın donanımlı arazi araçlarıyla desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Bakanlığın denetim filosuna yeni eklenen çift kabinli 10 adet arazi özellikli araç bu alanda verimliliğin artmasına hizmet edeceği gibi Bakanlığımızın gücüne güç katacaktadır” dedi.  Güllüce, “Bakanlığımızın bu alandaki kararlı hamleleri devam ederek 2015 yılı içerisinde ikinci grup 10 adet arazi aracı daha denetim filomuzda hizmet vermeye başlayacaktır” dedi. (ANKA)

(MLT/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.