Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Pokemon Go Oyuncuları Ankamall'de Bir Araya Gelecek

ANKAmall, 20 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında dünya çapında büyük ilgi gören Pokemon GO hayranlarına ev sahipliği yapacak.

Son dönemin en popüler oyunu olan, artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde tüm dünyada devrim yaratan ve sadece bir mobil oyun olmaktan çıkıp milyonları takipçi yapan Pokemon GO hayranları ANKAmall’de buluşacak. Alışveriş Merkezi etkinlik alanı çevresinde Pokemon GO oyuncuları için Lure Module sağlanıp, çok daha fazla pokemon yakalama şansı kazanmaları gibi fırsatlar sunulacak.  Alışveriş Merkezinde oynayacakları süre zarfında oyunculara powerbank temin edilecek, bir stant görevlisi yer alacak ve oyun alanında armut koltuklar bulunarak dinlenmek isteyenlere olanak sağlanmış olacak. Oyunun takipçileri en fazla yaşanan sıkıntıları yaşamadan oyunun keyfini çıkaracaklar.


GYM Alanına Sahip Olana 25 TL Google Play / iTunes Hediye Kodu Verilecek 

Ayrıca AVM içerisinde yer alan mağazalardan 250 TL ve üzeri alışveriş yapan katılımcılara ve GYM alanına sahip olan Pokemon GO oyuncularına 25 TL Google Play/ iTunes hediye kodu verilecek.

25 TL Google Play veya iTunes kod hizmeti için hizmeti talep eden kişinin 20 Ağustos - 4 Eylül 2016 tarihleri arasında Alışveriş Merkezi hizmeti kapsamında  en az 250 TL tutarında alışveriş yapması veya alışveriş merkezinin Pokemon GO GYM alanını ele geçirmesi gerekiyor. Katılımcılar, oyunun kurallarına uyum sağlayacağını beyan eden formu doldurarak oyuna başlayabilecekler. Pokemon GO oyuncuları için hazırlanan alanlar, “I love Ankara” yazısının arkasında ve Decathlon Mağazası’nın girişinde yer alacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.