Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti ankara chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener EMİNE ERDOĞAN abd Koronavirüs

Rahşan Ecevit: Ecevit'in Adı Son Günlerde Yanlış Algılanmalara Yol Açacak Şekilde Yansıtılmakta

Rahşan Ecevit, “Türkiye'nin siyasi hayatında nezaketli duruş ve üslubuyla saygın bir iz bırakmış Ecevit'in adı son günlerde yanlış algılanmalara yol açacak şekilde çarpıtılarak yansıtılmaktadır” dedi.

Ecevit, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Türkiye'nin siyasi hayatında nezaketli duruş ve üslubuyla saygın bir iz bırakmış Ecevit'in adı son günlerde yanlış algılanmalara yol açacak şekilde çarpıtılarak yansıtılmaktadır. Türkiye'nin ulusal çıkarları söz konusu olduğunda özellikle Amerika ile haşhaş konusunda yahut Kıbrıs ve Ege konularında damga vurmuş Ecevit günlük siyasi polemiklere malzeme yapılma saygısızlığını hak etmeyecek izler bırakmıştır. Bu tip gereksiz polemiklerin toplumda farklı bir algı yaratma amacıyla yapılmış olduğu kaygısıyla kamuoyuna bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.