Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE gündem özeti çin Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Şehit Oldu

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıda, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal yaralandı. Verdi, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Rize Valisi Kemal Çeber, yaşanan saldırı olaylı ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Altuğ müdürümüz şehit olmuştur, iki arkadaşımız yaralıdır. Personel Şube Müdürümüz ve Altuğ müdürümüzün koruması... Olayı gerçekleştiren de maalesef Derepazarı ilçemizde görevli bir trafik polisidir. Bugün emniyetin görüş günü, herkese candan sarılan Altuğ müdürümüz, polis memuru arkadaşlarla görüşüyor. O kişiyle de görüşüyor. Görüşme öncesi girerken gerekli tedbirler alınmakla beraber, görüşmeden sonra dışarıya çıkıyor. Polis memuru silah teçhizatını alıyor çok ani ve hızlı bir şekilde makama geri dönüyor ve sonra hiçbir şey demeden, orada Altuğ müdürümüz ve personel şube müdürümüz var. Önce onları, daha sonra da içeriye müdahale için giren koruma arkadaşımızı yaralıyor. Altuğ müdürümüz buraya geldiğinde durumu oldukça ağırdı. Hastanede kendisine her türlü müdahaleyi yapıldı. Ama maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun. Altuğ müdürümüzün canına kast eden kişi burada bir üniversite kazanmış, il merkezine gelmek istemiş, bu tip talepleri olmuş. Sanıyorum bu talebi uygun görülmemiş. Ben ona polis memuru diyemiyorum, o hainle ilgili de biz gerekli bilgilere ulaştık. Bu talebinin dışında sessiz, sakin, kendi halinde bilinen birisi. Tabi o bunun cezasını çekecek. Ama olan Altuğ müdürümüze oldu” dedi ve başta yakınları olmak üzere tüm emniyet teşkilatına başsağlığı ve Allah'tan sabır diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.