Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Rusya, Bazı Tarım Ürünlerinde Uyguladığı Yasağı Kaldırdı

Türkiye ile Rusya arasında Pazartesi günü İstanbul’da en üst düzeyde yapılan görüşmelerin hemen ardından Moskova,  düşürülen Rus uçağı sonrası dönemde bazı Türk gıda ürünlerine uyguladığı yasağı kaldırdı. Rus hükümeti,  portakal, mandalina, kayısı, şeftali ve eriği "Türkiye'den alınması yasak olan gıda ürünleri" listesinden çıkardı.

Rus Hükümeti,  Türkiye'den portakal, mandalina, kayısı, şeftali ve erik alınmasıyla ilgili yasağın kaldırılmasını öngören kararı yayımladı.
Sputniknews, Rus Hükümetinin sitesinde yayımlanan kararı duyururken Türkiye'den alımı yasaklanan bazı ürünlerin yeniden Rus pazarına döneceğini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Pazartesi günü İstanbul'da gerçekleştirdiği görüşmenin ardından açıkladığını anımsattı.

DOMATES HALA YASAK
Habere göre Türkiye'den alımı hala yasak olan ürünlerse üzüm, elma, armut, çilek, domates, soğan, karnabahar, brokoli, salatalık, tavuk, hindi, tuz ve karanfil

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.