Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Şahin, “Lastik-İş Başkanı Karacan’ın Vefatı Bizi Derinden Üzmüştür”

HAK-İŞ Genel Başkanvekili Mehmet Şahin, “Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın Sakarya’da silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi bizi derinden üzmüştür” dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanvekili Mehmet Şahin, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın Sakarya’da fabrika ziyareti sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat etmesine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


“Lastik-İş Genel Başkanı Rahmetli Abdullah Karacan’ın Sakarya’da lastik fabrikası ziyareti esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Bu ve benzeri elim olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. HAK-İŞ olarak Karacan’aCenab-ı Hak’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere DİSK ve Lastik-İş Sendikası camiasına, sendikal harekete ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.