Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Şanlıurfa’da 23 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 23 PKK/PYD-YPG mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay  Başkanlığı, terörle mücadeleye yönelik dün gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgilendirme yaptı. Buna göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, Şehit Er Adem Döğüşgen Hudut Karakol Komutanlığına PKK/PYD-YPG mensubu teröristlerce silahlı ve roketli saldırıda bulunuldu ve meşru müdafa kapsamında yapılan atışlar neticesinde 23 PKK/PYD-YPG mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Suriye barınma alanlarından kaçan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist teslim olurken, Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen arazi aramasında tespit edilen sığınak içerisinde bir adet Zagros Keskin Nişancı Tüfeği, dört adet Kalaşnikof piyade tüfeği ile muhtelif yaşam ve gıda malzemesi, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ise bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. Ayrıca Irak'ın kuzeyinde yer alan Kani Rash bölgesindeki, operasyonda 494 adet Doçka Mühimmatı ve bir adet jeneratör ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.