Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Sare Davutoğlu'ndan Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'na Destek

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Otizm Spektrum bozukluğu olan bireyler yararına Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı’na (SOBE) destek verdi.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısına göre, Konya’da Otizm Spektrum bozukluğu olan bireyler için Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) kuruldu. Yönetim Kurulu’nda Mustafa Ak, Mehmet Güvenç, Mustafa Yağcı, Hatice Öncel, Mevlüt Büyükmesci, İbrahim Koyuncu, Fatma Güllüoğlu Birer, Bülent Biberci ve Mustafa Büyükeğen bulunurken, vakfeden isimler arasında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun ismi yer aldı.
İlanda, vakfın amacı, Otizm Spektrum bozukluğu olan bireylerin, erken tanı ve tedavilerinin yapılmasını sağlamak, sağlık ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılamak, ihtiyaçlarına uygun nitelikte, dünyada kabul gören yöntemlerle eğitim almalarını sağlamak, iş hayatına katılmaları için imkan ve destek sağlamak, çağa uygun eğitim imkanlarıyla topluma uyum sağlama ve kazandırılmalarında kamu hizmetine katkıda bulunmak olarak ifade edildi. Vakfın mal varlığı 60 bin TL nakit olarak bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.