Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik cumhurbaşkanı erdoğan ak parti

Sarıeroğlu: "Milli Mücadelesi’nin Onur Nişanesidir"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, "O zaferler ki bağımsızlığı karakter benimseyen bir ecdadın dünya üzerinde emsali görülmemiş Milli Mücadelesi’nin onur nişanesidir.' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sarıeroğlu mesajında;

"Asırlardan asırlara, nesillerden nesillere destanlaşan zaferlerimiz; aziz milletimizin esareti cesaretle yok ederek, vatan ve millet aşkıyla ördüğü istiklâl ve istikbal mücadelesinin gurur abidesidir. O zaferler ki bağımsızlığı karakter benimseyen bir ecdadın dünya üzerinde emsali görülmemiş Milli Mücadelesi’nin onur nişanesidir.Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 26 Ağustos 1922’de Afyon Kocatepe’de başlayan, 30 Ağustos’ta zafer ve kahramanlıkla taçlanan Büyük Taarruz’un mirasını, kahraman ecdadımızın ve ulusumuzun bizlere bıraktığı millî şuuru, azimle geleceğe taşımak en asli görevimizdir.
Ülkemizin, devletimizin temellerinde yer alan yüksek vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı, hangi şart altında olursak olalım her zaman diri kalacak, yolumuza ışık tutmaya devam edecektir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası ve istikbali uğruna mücadele veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.