SEDAŞ’ta Planlı Enerji Kesintilerini SMS Yolu İle Bildirme Dönemi

SEDAŞ, planlı elektrik kesintilerini abonelere SMS yolu ile bildirme dönemi başladı. SMS ile enerji kesinti olaylarını müşterilerine duyurmayı daha sistemli yapması için tek yapmaları gereken müşterilerinin telefon bilgilerini güncellemeleri gerekiyor.

SEDAŞ’ta, planlı enerji kesintilerini abonelere SMS ile bildirme dönemi başladı. Planlı enerji kesintilerini SMS ile bilgilendirme hizmetinden faydalanabilmek için abonelerin tek yapması gereken, elektriği kullanan abonenin kaydının kendi adına yapılmış olması ve SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri aracılığıyla telefon bilgilerini güncellemek. 

SEDAŞ, enerji dağıtım alanı içerisinde yer alan, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illerinde, her hangi bir yerde yaşanan planlı enerji kesintilerini, en hızlı şekilde bildirmek amacıyla, abonelerini SMS ile bilgilendiriyor. SMS ile gelen planlı enerji kesintisi bildiriminde, sahadan gelen bilgiler doğrultusunda yapılan değerlendirmeler de abonelerle paylaşılıyor. SEDAŞ, plansız oluşan kesintileri de SMS ile bildirmeyi hedefliyor. 

Planlı enerji kesintilerinde SMS ile bilgilendirilme hizmetinden faydalanmak için abonelerin herhangi bir talepte bulunmaları gerekmiyor. Elektriği kullanan abonenin kaydının kendi adına yapılmış olması ve SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri aracılığıyla telefon bilgilerini güncellemesinin ardından, planlı enerji kesintileri SMS ile anında aboneye haber veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.