Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan Diyarbakır'da Anıldı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşı, şehit edilişinin 15. yıl dönümünde Diyarbakır’da, saldırıya uğradıkları caddede anıldı.
24 Ocak 2001’de Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki Şehitlik semtinde bulunan Sezai Karakoç caddesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve polis memurları Mehmet Kamalı, Selahattin Baysoy, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmuş ile Sabri Kün için anma töreni düzenlendi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında düzenlene törene Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, emniyet müdür yardımcıları, şehit yakınları, polis memurları, ’Ali Gaffar Okkan’ isimli çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okkan ve 5 polis memuru için düzenlenen törene Şehitlerin öz geçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, okunan duaların ardından bırakılan karanfillerle son buldu.
Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 şehit polis memuru için polis lojmanlarında bulunan camide mevlit okutulacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.