Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri atatürk

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Altuntaş'ın evinde yas

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın Kayseri'deki evinde hüzün var.

Evli ve iki çocuk babası Altuntaş'ın şehadet haberi yetkililerce, Melikgazi ilçesindeki İldem Fatih Mahallesi'nde ikamet eden eşi Dilek Altuntaş'a ulaştırıldı.

Acı haber üzerine şehidin evinin bulunduğu apartmana ve mahalle girişine Türk bayrakları asıldı. Altuntaş'ın şehit olduğu haberini alan yakınları taziye ziyaretinde bulundu.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan ve şehadet haberini alınca Kayseri'ye gelinin yanına gelen baba Köksal Altuntaş, fenalık geçirdi. Tekerlekli sandalyeyle evden çıkarılan Altuntaş'a ilk müdahale 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta yapıldı.

Şehidin Kayseri'de görev yaptığı, kısa süre önce geçici görevlendirmeyle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gittiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.