Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Şemsi Bayraktar: "Birliğimizi koruyalım, insanlık suçu teröre karşı dimdik duralım"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Vodafone Arena çevresinde yapılan hain saldırı hakkında açıklama yaptı. 
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İstanbul’da Beşiktaş-Bursa maçının ardından Beşiktaş ve Bursaspor taraftarı stadı terk ettikten sonra stattaki asayişi sağlamakla görevli olan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı araçla ve ardından Maçka Parkı’nda polislerce durdurulan bir kişinin kendini patlatmasıyla düzenlenen terör saldırılarının haince ve alçakça olduğunu açıkladı.

Bayraktar, “Çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı terör saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Birliğimizi koruyalım, insanlık suçu teröre karşı dimdik duralım. Boyun eğmeyelim. Hainlerin sevinmesine izin vermeyelim” dedi.

 Şemsi Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, terörün kanlı yüzünü bu kez İstanbul’da gösterdiğini bildirdi. Görev başındaki çevik kuvvet ekiplerimizi doğrudan hedef alarak yapılan iki patlamanın bölgede adeta katliama neden olduğunu ifade eden Bayraktar, şunları söyledi:

“Çok sayıda polis ve sivil vatandaşımız hayatını kaybetti, yaralandı. Bu saldırılar, bizi ve polisiyle, askeriyle, korucusuyla güvenlik kuvvetlerimizi yıldıramayacaktır. Güvenlik kuvvetlerimiz ülkemiz içindeki terörle, Fırat Kalkanı harekâtında terör örgütleriyle kahramanca mücadele veriyor. Tüm millet olarak güvenlik kuvvetlerimizin arkasındayız. Milletimizi, güvenlik kuvvetlerimizi bu saldırılarla sindireceğini sananlar yanıldıklarını bugün olduğu gibi gelecekte de göreceklerdir. 

Hain saldırıları düzenleyenler sunu iyi bilmelidir ki milletimiz, bütün bu saldırılara rağmen, birlik ve beraberliğini koruyarak, asla yılmayacak, kanlı hesapları boşa çıkaracaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.