Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Sıcaklık 1 ila 3 derece düşüyor

ANKARA (ANKA) - Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir, Adana’nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ile bu gece saatlerinden itibaren Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, sabah saatlerinde İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ile bu gece saatlerinden itibaren Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenirken, Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Anadolu yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.. (27)

ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (31)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (32)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (28)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (39)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Balıkesir çevreleri ve Çanakkale'nin doğu ilçelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu ile iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Osmaniye ile Adana’nın kuzey ve doğusunun aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Ordu bu sabah saatlerinde Çorum çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerinden itibaren Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.. (ANKA)

(HM/ÖZK)      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.