Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd

Sıcaklık Batıda 4-7 Derece Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve
Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Manisa, Kütahya, Çankırı ve Isparta çevreleri ile Burdur'un doğusu ve Antalya'nın iç kesimleri sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yağışlar, İstanbul'un Avrupa yakası ile Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olacak. Sıcaklık batı kesimlerde 4 -7 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimleri ile İstanbul ve Tekirdağ çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah ilk saatlerde İstanbul'un Avrupa yakası ile Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir, Manisa ve Kütahya çevreleri sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Isparta çevreleri ile Burdur'un doğu ve Antalya'nın iç kesimleri yer yer sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimleri sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ve zamanla bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun'un batı kesimleri ile zamanla bölgenin kıyı kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer sağanak yağışlı. (26)
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ilk saatlerde Avrupa yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (21)
İZMİR: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(25)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (31)
ANTALYA: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren iç kesimleri yer yer sağanak yağışlı. (28)
SAMSUN: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde batı kesimleri ile zamanla il geneli aralıklı sağanak yağışlı.(25)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık. (22)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(31)

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteorolojiMgm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.