Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Sıcaklıklar Kuzey Bölgelerde Yağışların Etkisiyle 2-4 Derece Azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 2 -4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli esecek.

 

 

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar bölge geneli ile akşam saatlerinden sonra kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar kuzeyi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra bölge geneli ile akşam saatlerinden sonra doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu bugün öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

 

 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, bugün akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

ADANA: Parçalı bulutlu. (27)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(18)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(26)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.