Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Siirt Valiliği: Saldırıya İlişkin Adli Ve İdari Soruşturma Başlatıldı

Siirt’in Pervari ilçesi Palamut Köyü Kilis Mezrası Benavulat Tepe mevkiinde bulunan güvenlik korucu noktasına yapılan saldırıya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Siirt Valiliği, 7 Temmuz günü saat 01.30’da Pervari ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Palamutlu köyü Kilis mezrası Benavulat Tepe mevkiinde bulunan güvenlik korucu noktasına yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Bazı basın yayın organları ile sosyal medya üzerinden olay ile ilgili yapılan haberlerin gerçek dışı ve asılsız olduğu dile getiren Valilik, saldırıya ilişkin adli ve idari soruşturmanı başlatıldığını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.