Silvan'da Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Diyarbakır Valiliği, Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Silvan ilçesinin dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede teröristler tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını tespit etmek ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla Silvan İlçesine bağlı olan; Ormandışı, Babakaya, Çatak, Kayadere, Gürpınar, Arıköy, Taşpınar, Çiğdemli, Demirkuyu, Kazandağı, Bahçe, Eskiocak, Çatakköprü, Düzalan, Adak ve Üçkardeş köylerinde operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla Perşembe gününden bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün saat 14.30’den itibaren kaldırıldı. Diyarbakır Valiliği, "Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz" açıklaması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.