Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Şırnak’ta 1.5 Ton Gıda Maddesi Ele Geçirildi

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir mağara içerisinde 1.5 ton gıda maddesi ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı, terörle mücadele kapsamında dün gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Buna göre, Siirt’in Eruh ilçesinde arazi aramasında, tespit edilen iki sığınak içerisinde bir adet el yapımı patlayıcı, bir adet el bombası, 610 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, iki adet termal dürbün ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde ise bir mağara içerisinde üç adet el bombası, 15 adet uyku tulumu, 1 ton 470 kilogram gıda maddesi, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 15 adet büyük tüp ve muhtelif malzeme bulundu.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 23 adet el bombası, 1x120 mm havan mühimmatı, 24 adet roketatar mühimmatı, 935 adet Biksi mühimmatı, 18 kg TNT ve çok sayıda el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirilirken, Hakkari’de, iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 300 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet el dürbünü, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış sekiz adet tüp ve çok sayıda yaşam malzemesi, Tunceli’nin Hozat ilçesinde de 10 adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.