Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Übeyd Adıyaman Ömer Asaf Kolot Haberleri

Şırnak’ta 16 Adet El Bombası Ele Geçirildi

Şırnak’ta düzenlenen operasyonda 16 adet el bombası ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yurt içi terörle mücadele harekatı kapsamında dün gerçekleştirilen operasyon ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme yapıldı. Buna göre, Irak kuzeyinde bulunan Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan silahlı en az 3 bölücü terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca Irak kuzeyinde bulunan Zap, Avaşin-Basyan ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekâtı neticesinde; bölücü terör örgütüne ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları imha edildi.

Şırnak’ın İdil ilçesinde düzenlenen operasyon sonucunda 16 adet el bombası ile 255 adet fişek ele geçirildi.

YASA DIŞI SINIR GEÇİŞİNDE BULUNAN 674 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Hudut Birlikleri tarafından Suriye sınırında 550 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında bin 400 paket sigara ele geçirildi. Öte yandan İran sınırında 22, Yunanistan sınırında 93, Bulgaristan sınırında 5, Gürcistan sınırında 4 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.