Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Şırnak’ta Üç Terörist Teslim Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), dün Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan üç teröristin Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olduğunu ve yasa dışı sınır geçişinde bulunan 595 kişinin yakalandığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Şırnak’ın Silopi ilçesinde Irak’ın kuzeyinde bulunan barınma alanlarından kaçan silahsız üç terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde dün güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında 890 adet Kalaşnikof piyade tüfek fişeği ile çok sayıda muhtelif malzeme ele geçirildi.

YASA DIŞI GEÇİŞTE BULUNAN 595 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri tarafından dün Suriye sınırında 443 kişi, Yunanistan sınırında 141 kişi, Bulgaristan sınırında ise 5 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı. Ayrıca İran sınırında 6 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 3 adet binek hayvan ile 61 bin paket sigara ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.