Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Sivas'ın Suşehri İlçesinde Eğitime Kar Engeli

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün tatil edilirken, Koyulhisar ilçesinde de taşımalı eğitim yapılmayacak.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 23 Şubat Salı günü tatil edilirken, Koyulhisar ilçesinde de taşımalı eğitim yapılmayacak.

Suşehri Kaymakamı ve Koyulhisar Kaymakam Vekili Kadir Perçi, yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 23 Şubat Salı günü ara verildiğini belirtti. Kararın İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alındığını aktaran Perçi, Koyulhisar ilçesinde de yarın taşımalı eğitim yapılmayacağını kaydetti.

Perçi, Suşehri ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gaziler ile engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.