Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer erdoğan ORDU tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik Shanghai Astronomi Müzesi tamer hassan filmleri fatih duruay David Dastmalchian

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Personel Alacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 4 hava trafik kontrolörü, 3 kontrol pilotu, 2 bilgisayar mühendisi ve 2 uçuş tabibi alacak.
SHGM'nin personel alımına yönelik ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayınlanan ilanda adayların başvurularını 18 Temmuz'a kadar SHGM'ye yapabilecekler.  
Buna göre, Genel Müdürlük, 4 hava trafik kontrolörü, 3 kontrol pilotu, 2 bilgisayar mühendisi ve 2 uçuş tabibi olmak üzere 11 personel istihdam edecek. Alınacak personeller; Ankara, İstanbul, Antalya ve Nevşehir'de görevlendirilecek.

Alacakları Ücretler

Hava trafik kontrolörlerine mesleki tecrübelerine göre 5 bin 811 lira ile 6 bin 649 lira, kontrol pilotlarına 7 bin 314 lira ile 8 bin 355 lira, bilgisayar mühendislerine 5 bin 953 lira ile 6 bin 995 lira ve uçuş tabiplerine 5 bin 811 lira ile 6 bin 649 lira arasında maaş ödenecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.