Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Tarık Akan'ın Hayatının 30 Yılını 4 Paket Sigara Çaldı
Eski Anap Milletvekili, eski Turizm ve Sağlık bakanı Bülent Akarcalı, 16 Eylül'de yaşamını yitiren ünlü sanatçı Tarık Akan'ın 30 yılını 4 paket sigara çaldı dedi.

Akarcalı yaptığı yazılı açıklamada, "Tarık Akan’ı kaybettik.  Arkasından sel gibi bir hüzün herkesi kapladı. Çok yönlü kişiliği vardı. O yıllarda Türkiye Dünya’ya açılabilmiş olsa, dünya çapında bir yıldızımız olabilirdi.

Ama günümüzde daha çok erken denilebilecek bir yaşta aramızdan ayrıldı. Türk Medyasında bir kişi hariç hiçbir haberci, köşe yazarı, magazinci vs. onun günde 4 paket sigara içtiği için, af etmeyen ve kesinlikle tedavisi mümkün olmayan akciğer kanserinden öldüğünü yazmadı. 97 yaşına kadar yaşayacağım derdi ama 4 paket sigara otuz yılını çaldı.

Tarık Akan’ın sigaradan dolayı öldüğünün hiçbir haberde yer almaması ülkemiz insanını zehirleyip para kazanan Amerikan-İngiliz ve Japon tütün kartellerini ziyadesiyle memnun etmiştir. Türk medyasına bunun için teşekkür ilanı verseler haklarıdır." dedi.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.