Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

"Tartışılsın Diye Söylemiştim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in Kuran yarışmasına ilişkin sözlerini eleştirmesinin çok tartışıldığının hatırlatılması üzerine, “Zaten ben de tartışılsın diye söylemiştim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı öncesi Meclis’e gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir süre önce Kuran yarışması ile ilgili Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in sözlerini eleştiren açıklamaları hatırlatıldı. Bir gazetecinin “Diyanet İşleri Başkanı’na yönelik sözleriniz çok tartışıldı” sorusu üzerine Erdoğan, “Zaten ben de tartışılsın diye söylemiştim” yanıtını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.