TBMM Başkanı Kahraman: Cevap En Ağır Şekilde Verilmeye Devam Edecektir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Şırnak'ın Cizre ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

İsmail Kahraman bugün Cizre’de meydana gelen bombalı saldırı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Bütün Türkiye’yi yasa boğan hain saldırıyı kınadığını belirten Kahraman mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin huzur ve güvenliğine kast eden alçak caniler, bu sabah da kirli emellerine ulaşmak için Şırnak Cizre’de akıllara durgunluk veren bir vahşet sergilemişlerdir. Eli kanlı katiller tarafından gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Hepimizi üzen bu hain saldırılar terörle mücadele kararlılığımızda en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize kastedenlere hak ettikleri cevap en ağır şekilde verilmeye devam edecektir. Milletimizde korku ve panik oluşturma hedefiyle gerçekleştirilen bu hain saldırılarla birliğimizi ve dirliğimizi bozacaklarını zannedenlerin büyük bir hüsrana uğrayacaklarını altını çizerek belirtmek istiyorum.Milletimiz engin feraseti ve tarihi tecrübesiyle birçok büyük fitneyi def etti. Biz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah akıl ve gönül birliğiyle teröre karşı da birlik ve beraberlikle her zorluğu aşacağız.”

“Terörle mücadelede verdiğimiz şehitlere yenilerinin ilave olması, milletçe yüreğimizi yaralamakta, sabrımızı zorlamakta ve acımıza acı eklemektedir” diyen TBMM Başkanı,  Ancak birlik ve bütünlüğümüze kastedenler kendi zalim hırslarının içinde yok olacaklar, hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi teslim alamayacaktır" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.