Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

TBMM Başkanı Kahraman: Hüsrana Uğrayacaklar

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısının ardından yayımladığı mesajda, “Ahlaki ve insani bütün hasletlere sırt çevirerek halkımızda korku duyguları uyandırmaya çalışan iç ve dış şer odakları ve uzantıları, devletimizin ve milletimizin metaneti, sağduyusu, inancı, imanı, sabrı, basireti, terörle mücadele azmi ve kararlılığı karşısında daima hüsrana uğrayacaklarını bilmelidirler” ifadelerini kullandı.
 
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımladı.
 
TBMM Başkanı Kahraman’ın mesajı şöyle:
 
“İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilmiş olan bu hain saldırı, halkımızı ve ülkemizi olduğu kadar tüm insanlığı da hedef almıştır. Bu hunhar ve insanlık dışı saldırının ardındaki maksadın, devletimizin itibarını zedelemek ve ülkemizi ziyaret edecek insanları korkutmak ve caydırmak olduğu açıktır.
 
İnsani değerlerini yitirmemiş hiçbir vicdan sahibinin, Türkiye'nin zarar görmesi için böylesine ahlaksızca ve canice yöntemlere başvurulmasını onaylaması asla mümkün değildir. Bu saldırıyı yapanlar bütün insani değerlere savaş açacak kadar acziyet, zaaf ve çaresizlik içindedirler. Ahlaki ve insani bütün hasletlere sırt çevirerek halkımızda korku duyguları uyandırmaya çalışan iç ve dış şer odakları ve uzantıları, devletimizin ve milletimizin metaneti, sağduyusu, inancı, imanı, sabrı, basireti, terörle mücadele azmi ve kararlılığı karşısında daima hüsrana uğrayacaklarını bilmelidirler. Tarihinde pek çok muhataralı günler geçirmiş, istiklal ve bağımsızlığı için çok büyük bedeller ödemiş olan milletimiz, bu tür saldırılar karşısında yılgınlık ve umutsuzluğa kapılmamasını sağlayacak engin bir tecrübeye, sağlam bir maneviyata ve olgun bir devlet aklına sahiptir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, menfur saldırıda vefat edenlere sonsuz rahmet, yaralılara acil şifa ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.