Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

TBMM Başkanı Yıldırım: Şartlar Ne Olursa Olsun Yol Arkadaşlığına Devam Edeceğim

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Şartlar ne olursa olsun Sayın Cumhurbaşkanım, 40 yıl önce başladığımız bu yolculuk ebediyete kadar devam edecektir. Zor zamanda da iyi günlerde de hep yanınızda olmaya, sizinle beraber yol yürümeye, yol arkadaşı olmaya devam edeceğim” dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni'nde teşekkür konuşması yaptı. Yıldırım, şeref madalyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 40 yıllık yol arkadaşlığının bir nişanesi olarak gördüğünü belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanım yaptığınız konuşma beni sizlerle karşılaştığım ilk günlere götürdü ve o günden bugüne hayat çizgimizde yaşadıklarımızı bir kez daha yaşama fırsatı verdi. Sizin de ifade ettiğiniz gibi, önce yol arkadaşı sonra yol” dedi.

Erdoğan ile 1970’li yılların sonundan bugüne kadar iyi ve zor günlerde beraber olduğunu kaydeden Yıldırım, “İstanbul Belediyesi’nin çözülemez denilen sorunlarını çözerken de beraberdik, oradan Türkiye’nin her köşesine vatandaşlarımızın umudu olarak yanan bir ışık gerektiğinde de, partimizi kurarken de beraberdik, yol arkadaşlığımız orada da devam etti” dedi.

-“Beraber Yol Yürümeye Devam”-

Yıldırım, şeref madalyasının çok önemli bir anlam ifade ettiğini belirterek, “Erzincan’ın Refahiye kazasından Kayı köyünden Bahar Hanım ve Topal Dursun’un evladı Binali Yıldırım olarak, böyle bir sorumluluğu sizinle beraber üstlenerek, ülkeme ve milletime hizmet yapabildiysem benim için en büyük mutluluk budur. Şartlar ne olursa olsun Sayın Cumhurbaşkanım, 40 yıl önce başladığımız bu yolculuk ebediyete kadar devam edecektir. Zor zamanda da, iyi günlerde de hep yanınızda olmaya sizinle beraber yol yürümeye, yol arkadaşı olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

AK Parti ve MHP milletvekillerinin aktif desteği ile Meclis Başkanı seçildiğini belirten Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti ile yakın işbirliği içerisinde çalışacağına da söz verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.