Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

TBMM Başkanı Yıldırım’dan Ara Güler Mesajı: Bir Makine İle Tarihi Durduran

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Bir makine ile tarihi durduran usta fotoğraf sanatçımız Ara Güler’in vefatı dolayısıyla milletçe üzüntülüyüz” dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in, tedavi gördüğü hastanede vefat etmesi üzerine bir taziye mesajı yayımladı. TBMM Başkanı Yıldırım, şöyle dedi:

“Bir makine ile tarihi durduran usta fotoğraf sanatçımız Ara Güler’in vefatı dolayısıyla milletçe üzüntülüyüz. Siyah beyaz fotoğrafın usta ismi Ara Güler, vizörüne yansıyan her şeye gölge ve ışık unsurları yanısıra duygu katmasıyla tanıdığımız bir sanatçımızdı.

Dünyaca ünlü pek çok ismi objektifine konuk eden sanatçımız, belge niteliği taşıyan fotoğraflarla bizlere önemli bir hafızayı miras bıraktı. Çok sayıda fotoğraf sanatçısına ilham kaynağı olan çalışkanlığı ve bakış açısıyla hatıralarımızda yaşayacak olan Ara Güler’e Allah merhametiyle muamele etsin. Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.