Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

TBMM Başkanı Yıldırım’dan Taziye Mesajı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, PKK tarafından yapılan saldırı sonucu şehit edilen anne ve bebeği için yayımladığı taziye mesajında, “Emperyalistlerin işbirlikçisi katiller tarafından gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Şehit olan kardeşimiz ve minik evladının mekânları cennet olsun. Astsubay kardeşimiz Serkan Karakaya ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, PKK militanları tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı neticesinde 11 aylık bebeği ile şehit edilen Nurcan Karakaya için bir taziye mesajı yayımladı.

Yıldırım mesajında, “Otuz yılı aşkın süredir asker, sivil, kadın, çocuk ayrımı yapmadan insanlarımızı katleden bölücü terör örgütü PKK, dün hain yüzünü bir kez daha göstermiştir” dedi.

Yıldırım mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde görevli astsubay eşi Serkan Karakaya’yı ziyarete giden Nurcan Karakaya kardeşimiz ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ın, bölücü örgüt mensuplarının bombalı saldırıları neticesinde şehit edilmelerinden büyük üzüntü duydum. Emperyalistlerin işbirlikçisi katiller tarafından gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Şehit olan kardeşimiz ve minik evladının mekânları cennet olsun. Astsubay kardeşimiz Serkan Karakaya ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yıllardır masum insanlarımızı öldürerek kirli emellerine ulaşacaklarını zanneden bölücü hainler, güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı verdikleri kahramanca mücadele karşısında masum insanlarımızı kendilerine hedef olarak seçmişlerdir. Nurcan Karakaya kardeşimiz ve 11 aylık yavrusunun acısı içimizi sızlatmıştır. Bugüne kadar yaptıkları eylemlerden hiçbir netice alamayan eli kanlı hainler, yaptıkları katliamların hesabını en ağır şekilde vereceklerdir.”

Türkiye büyük ülke olduğunu dile getiren TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Türk milleti sabırlı, metanetlidir. Birliğimize, kardeşliğimize sıkılan hiçbir kurşun karşılıksız kalmayacak ve caniler masumların kanlarında mutlaka boğulacaklardır” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.