Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

TBMM'de Eski Halkla İlişkiler Binaları Yıkımına Başlandı

TBMM'nde Eski Halkla İlişkiler binasının yıkımına başlandı. 40 yıla yaklaşan ömrü içinde Meclis kampüsünün ayrılmaz bir parçası olan, sayısız skandal ve siyasi olaya tanıklık eden, milletvekili bürolarının bulunduğu ve "Halkla İlişkiler" olarak adlandırılan binalar topluluğunun yıkımına 17 Eylül'de başlandı. Bugünden itibaren de eski Halkla İlişkiler Binası altındaki milletvekili kapalı otoparkı ve eski Halkla İlişkiler Binasının yanında bulunan Meclis Cami yıkım sahası yakınında kalması sebebiyle hizmete kapatılacak.
Eski Halkla İlişkiler Binalarının yıkımına başlanmasıyla beraber milletvekillerine yapılan duyuruda şöyle denildi:
“17 Eylül 2016 tarihi itibariyle Eski Halkla İlişkiler Binalarının yıkımına başlanmıştır.
22 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren, Eski Halkla İlişkiler Binası altındaki Milletvekili Kapalı Otoparkı ve Eski Halkla İlişkiler Binasının yanında bulunan Meclis Cami yıkım sahası yakınında kalması sebebiyle hizmete kapatılacaktır.
Sayın Milletvekillerimizin Yeni Halkla İlişkiler Binalarının altında bulunan otoparkı kullanmaları, personelimizin ise kapalı personel otoparkını kullanmaya devam etmeleri hususu önemle rica olunur. Cuma namazları için Yeni Halkla İlişkiler Binası altında bulunan mescit kullanılabilecektir.” duyurusu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.