Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Tekfen Holding Kurucu Ortaklarından Ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Berker Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekfen Holding kurucu ortaklarından ve TÜSİAD’ın kurucu başkanı Feyyaz Berker, son yolculuğuna uğurlandı. 92 yaşında vefat eden Berker’in kaybı Tekfen camiasında ve iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Berker için Tekfen Holding’in Ulus’taki merkezinde Tekfen çalışanlarının katılımıyla bir anma töreni düzenlendi. Törende konuşan Tekfen Holding kurucularından Ali Nihat Gökyiğit, “Sevgili Feyyaz kardeşim bu kapıdan yıllarca büyük bir şevkle girmişti, şimdi büyük bir teessürle aynı kapıdan yolcu ediyoruz. Feyyaz deyince akla uzlaşı, girişim ve liderlik gelir. İş hayatımızda olsun sosyal sorumluluk alanında olsun benimsediği yeni bir proje gündeme gelince, hemen sahiplenir, inisiyatif alır onunla yatar onunla kalkardı. Hiç şüphesiz ailesi için en büyük kayıp. Onun yokluğuna dayanmak bir kişi için de çok çok zor. O da 77 yıl boyunca okul ve yol arkadaşlığı yaptığı bendeniz.” şeklinde konuştu.

Aalarında Ali Koç, Ali Gürsoy, Afet Karacan, Arzuhan Doğan, Bülent Eczacıbaşı, Can Kıraç, Caroline Koç, Cem Hakko, Çiğdem Simavi, Dalia Garih, Dilek Hanif, Güler Sabancı, Hüseyin Bayraktar, İnan Kıraç, İzzet Garih, Mehmet Ali Yalçındağ, Moris Kohen, Murat Hazinedar, Murat Özyeğin, Mustafa Tabiloğlu, Serra Tokar, Şule Zorlu Cümbüş, Yüksel Behlil, Zeynep Çarmıklı gibi iş ve cemiyet dünyasında da isimlerin bulunduğu törenin ardından Bebek Camii’nde kılınan öğle namazını müteakiben Berker’in naaşı Aşiyan Mezarlığı’nda defnedildi. Berker için Mütevelli Heyeti Üyesi olduğu Robert Kolej’de anma töreni düzenlenecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.