Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

TEM'de Zincirleme Kaza

TEM Otoyolunun Dilovası rampasında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Dilovası rampasında, 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, ilk bilgilere göre 1 kişi olay yerinde öldü, 31 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan ulaşıma kapanan yolda, uzun araç kuyruğu oluştu. 

İtfaiye ve karayolları ekipleri, yolun ulaşıma açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, kazanın çok yeni olduğunu belirterek, "Bir taksi önce bir tıra çarpıyor. Bir otobüs de taksiye çarpıyor. Bir vatandaşımız vefat etti. Bir vatandaşımız da ağır yaralı. İlk belirlemelere göre, otobüste de 19 kadar vatandaşımız hafif yaralı. Yaralı sayısı değişebilir. Şu anda İstanbul istikameti trafiğe kapalı. Bütün ekipler çalışıyor. Yaralılar hastanelere kaldırılıyor" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.