Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Terör Mağdurlarına AK Parti'den Yardım

Diyarbakır'a, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'den gönderilen 30 tır giyim ve gıda malzemesi terör mağduru ailelere dağıtıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinden terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Bursa ve Kocaeli teşkilatları tarafından gönderilen 30 tır giyim ve gıda malzemesi ulaştırıldı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Sur ilçesinde terör saldırılarından mağdur olan vatandaşların her zaman yanında olduklarını anlatan Sarıhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti Bursa ile Kocaeli İl Başkanlığı tarafından gönderilen 30 tır gıda ve giyim malzemelerinin vatandaşlara dağıtıldığını söyledi.

Sarıhan, yardım faaliyetlerinin devam edeceğini vurgulayarak, "Mağdur olmuş on bin aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Sur yalnız değildir. AK Parti olarak mağdur olan halkımızın sorunlarına karşı kayıtsız kalmadık. Sur ilçesinden gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sorunların tespiti, çözümü ve mağduriyetlerin giderilmesi noktasında da görüşmelerimiz oldu" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.