Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor

PKK, YDG/H, DAEŞ ile DHKP/C'nin aralarında bulunduğu terör örgütlerine yönelik yurt genelindeki operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

ANKARA

PKK, YDG/H, DAEŞ ile DHKP/C'nin de aralarında bulunduğu terör örgütlerine yönelik yurt genelinde devam eden operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat ve narkotik polisleriyle, Ulus'ta belirlenen adreslere, yaklaşık 500 polisin katılımıyla operasyon düzenledi. Operasyonda DAEŞ mensubu olduğu değerlendirilenlerin yanı sıra incelenmek üzere aralarında bazı yabancı uyrukluların da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Antalya

Antalya'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Kepez ilçesindeki Güneş ve Habibler mahalleleri ile Aksu ilçesindeki 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 

20 kişinin yakalandığı operasyonda 2 ruhsatsız tabanca ve bir tüfek ele geçirildi. Şüphelilerin, terör örgütü PKK'nın mahalle yapılanmasında görev aldıkları, kentte yol kesme ve araç taşlama gibi eylemlere katıldıkları öne sürüldü.

Mersin

Mersin'in Tarsus ilçesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus ve Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 16 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda biri pompalı olmak üzere 4 adet av tüfeği ele geçirildi.

Erzurum

Erzurum'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik operasyonda 34 kişi gözaltına alındı. 

Aınan bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Palandöken, Yakutiye, Aziziye, Karayazı ve Tekman ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda YDG/H ile örgütün köy ve mahalle yapılanmalarına üye 34 kişi yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Adıyaman

Adıyaman'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezi ve merkeze bağlı köylerdeki birçok adrese çok sayıda polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. İl Jandarma Komutanlığının da destek verdiği operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Muğla

Muğla'nın Milas ilçesinde  terör örgütüPKK ile bağlantıları oldukları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları ve eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla 6 kişi yakalandı. 

Adreslerde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.