Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken Pandemi fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Terör Örgütü Operasyonunda 1’i Avusturya’lı Gazeteci 3 Kişi Tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü TKP/Kıvılcım ile irtibatları tespit edilen aralarında Avusturyalı gazeteci Max Zirngast’ın da bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü TKP/Kıvılcım ile irtibatları tespit edilen aralarında Avusturyalı gazeteci Max Zirngast’ın da bulunduğu şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmişti.

TKP/Kıvılcım terör örgütünün Ankara’daki faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden aralarında Avusturya Cumhuriyeti vatandaşı Max Zirngast’in de bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.