TESK'ten 2 milyon iş yerine

ANKARA(ANKA) – 494 meslek dalının yürütüldüğü iki milyon işyerlerine 'Hepimiz Kardeşiz' afişi asılacağını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "İçimizi yakan ve toplum olarak bizi hüzne boğan bu olaylar mutlaka son bulmalıdır" dedi.

Hakkari, Dağlıca, Iğdır ve ülke genelinde son zamanlarda artan terör olayları ve yaşanan gerilimler sebebiyle Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) birlik beraberlik için 494 meslek dalının yürütüldüğü işyerlerine 'Hepimiz Kardeşiz' afişi asılacağını belirtti.

-“BİZİM BİN YILI AŞKIN KARDEŞLİĞİMİZ VAR”-

TESK Genel Başkanı Palandöken yazılı açıklamasında, "Hain pusular, mayınlar ve çatışmalarla sadece canlarımızı değil, kardeşliğimizi, birliğimizi ve geleceğe dair umutlarımızı da kurban vermemeliyiz. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Bu birlikteliğe ve kardeşliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Yaşanan acılar karşısında öfkemize yenik düşüp kardeşliğimize zarar vermeyelim. Otobüsleri taşlayarak, dükkanların camlarını kırarak bir yere varamayız. Her şeye rağmen ahilikten ve kardeşliğimizden gelen sükûnetimizi, itidalimizi koruyarak vatanımıza sahip çıkmalıyız. Çünkü bizim bin yılı aşkın bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" ifadelerini kullandı. (ANKA)

(HND/OLÇ)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.