Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları

TGF'den Hürriyet'e saldırıya kınama

ANKARA (ANKA) -Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye'de gazetecilik yapmanın giderek daha da zorlaştığını vurgulayarak, "Hürriyet Gazetesi'ne yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Karaca, yaptığı yazılı açıklamada "Anlaşılıyor ki bu saldırı organizedir ve belli merkezlerden planlı olarak yapılmıştır. Basın özgürlüğü açısından bir anlamda pranga altında olan medya, aynı zamanda tehdit altındadır da. Bu saldırı, kendisi gibi düşünmeyenlerin basına karşı körükledikleri kin ve nefretin hangi boyutlara varabileceğini açıkça göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Hürriyet'e yapılan saldırının korkunç olduğunu ve uyarı niteliği taşıdığını belirten Karaca, “Hangi nedenle olursa olsun zorbalık kabul edilemez. TGF olarak Hürriyet'teki meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, saldırganların yakalanıp cezalandırılmasını talep ediyoruz" diye açıkladı. (ANKA)

(HND/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.