Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

TOBB ABD’de Ticaret Merkezi Kurdu

TOBB; Ticaret Bakanlığı’nın desteği, oda ve borsaların katkılarıyla ABD’de Türkiye Ticaret Merkezi kurdu. Şikago’da kurulan Ticaret Merkezi, Türk işadamlarına ABD’de her aşamada “tek durak ofis” prensibiyle yardımcı olacak.

Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Şikago kentinde açıldı. Online olarak internet üzerinden gerçekleştirilen açılışa Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.