Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Bayram Mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Yeryüzünün huzura kavuşması için bütün vicdanlar harekete geçmeli. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına, herkesin Mübarek Kurban Bayramını can-ı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu dostlukları ve kardeşlikleri büyütmek için bayramların en güzel vesileler olduğuna dikkat çekerek, “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Bayram’a daha kavuşabilmenin sevinci içerisindeyiz. Bu günler; umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve yaşamın koşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin tekrar hâkim kılınması bakımından en iyi fırsattır” ifadelerini kullandı.

“ Komşumuzun Evinde De Huzur Varsa Yaşayabiliriz”
Bayramların özündeki sevgi ve huzurun, tüm yüreklerde kök salmasını dileyen Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:
“Ancak unutmayalım ki; bu güzellikleri komşumuzun evinde de huzur varsa yaşayabiliriz. Teknoloji bugün bütün ülkeleri, birbirine komşu evler haline getirdi neredeyse. Ne yazık ki başta Ortadoğu olmak üzere, pek çok yerde Müslüman kardeşlerimiz zulme uğrayıp, derin acılar yaşamakta. Yine dünyanın pek çok yerinde gözyaşı var. Bir an önce bu insanlık dışı durumlara son verilmeli. Yeryüzünün huzura kavuşması için bütün vicdanlar harekete geçmeli. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına, herkesin Mübarek Kurban Bayramını can-ı gönülden kutluyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.