Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

TOKİ’den 18 İlde 81 Taşınmaz Satışa Sunuluyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, 18 ilde değeri toplam 420 milyon 440 bin liralık 81 taşınmazı satışa çıkardı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Gümüşhane, Denizli, Elazığ, Tekirdağ, Eskişehir, Sivas, Diyarbakır, Erzincan, Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat, Ordu, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Adana’da toplam 962.444,14 metrekare büyüklüğüne sahip 81 adet taşınmazı 420 milyon 440 bin 432,25 TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu. Trabzon’daki iki adet dükkan ise 33.000 TL + KDV (yıllık) muhammen bedelle kiraya verilecek.
 
-ANKARA’DA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ALANLARI-
 
Ankara, Yenimahalle Yakacık’ta 47 parsel küçük sanayi sitesi ve depolama alanı, Etimesgut Yukarıyurtçu’da 1 parsel özel orta öğretim tesisi alanı, Akyurt Büğdüz’de 1 parsel sanayi ve depolama alanı;
 
-İSTANBUL’DA ÖZEL İLKÖĞRETİM VE AKARYAKIT TESİS ALANI-
 
İstanbul Ataşehir’de 1 parsel konut alanı, Kartal Soğanlık’ta 1 parsel günlük ticaret merkezi alanı, Arnavutköy Deliklikaya’da 1 parsel lojistik ve depolama + TIR parkı + dere koruma, park alanı; Başakşehir Kayabaşı’nda 1 parsel özel ilköğretim tesisi ile 1 parsel bakım ve akaryakıt tesis alanı;
 
-ESKİŞEHİR’DE KONUT ALANLARI-
 
Eskişehir Odunpazarı Yenidoğan’da 4 parsel konut ve 1 parsel merkezi iş alanının satışı yapılacak.
 
 
Açık artırmada vadeli olarak satışa sunulacak taşınmazlar: Ankara Yenimahalle Yakacık’ta, 47 parsel (tek lot olarak satışa sunulacak); Eskişehir Odunpazarı Yenidoğan’da, 5 parsel;  Sivas Merkez Kılavuz’da 1 parsel; Ordu Ünye Burunucu’nda 1 parsel; Ankara Akyurt Büğdüz’de 1 parsel yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade; Kayseri Kocasinan’da 1 parsel yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade ile satışa sunulacak.
 
Muhammen bedeli 25 bin TL’den az olan her arsa için ayrı ayrı bin TL, muhammen bedeli 25 bin 1 ile 500 bin TL arası olan her arsa için ayrı ayrı 5 bin TL, muhammen bedeli 500 bin 1 ile 1 milyon TL arası olan her arsa için ayrı ayrı 50 bin TL, muhammen bedeli 1 milyon 1 ile 50 milyon TL arası olan her arsa için ayrı ayrı 100 bin TL, muhammen bedeli 50 milyon 1 TL’den fazla olan her arsa için ayrı ayrı 500 bin TL katılım teminatı alınacak.
 
Müzayede 11 Ağustos 2016 tarihinde, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TURYAP Genel Müdürlüğü Müzayede Salonu’nda (İstanbul), saat 13:30’da yapılacak. Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.